gedropt en wachten op de bus - Reisverslag uit Spišská Nová Ves, Slowaakse Republiek van Stefan en Michelle - WaarBenJij.nu gedropt en wachten op de bus - Reisverslag uit Spišská Nová Ves, Slowaakse Republiek van Stefan en Michelle - WaarBenJij.nu

gedropt en wachten op de bus

Door: Michelle

Blijf op de hoogte en volg Stefan en Michelle

29 Juli 2006 | Slowaakse Republiek, Spišská Nová Ves

Haai mensen

Daar ben ik weer! Bedankt voor de leuke reacties! Zo erg was ik nu ook weer niet verbrand hoor mam. En voel me nu sinds de soep weer helemaal lekker, verder niet misselijk meer geweest (wondersoep). Ik heb ook dat aloe vera spul dat ik toen gratis bij m'n zonnebrand kreeg en dat is echt wonderspul. Stefan gebruikt het ook na het scheren, je hebt meteen geen droge huid meer en m'n zonne uitslag verdwijnt gelijk als ik dat erop smeer.
Maar nu zitten we ineens in Spisska Nova Ves, waar we moesten overstappen, maar nu blijkt dat de bus pas om 16.00 vertrekt. We zitten hier al vanaf half 11... Beetje erg balen dus, en zonde van de dag, maar we maken er maar het beste van.
In Hrabusice zijn we erg vertroeteld door de familie, gister nog kregen we een schaal vol met vers gebakken zoete broodjes, met een soort gekonfijt fruit erin. Jammie, superlekker!
We hebben elke dag gewandeld in de mooie natuur.
EDIT stefan heeft net een alternatieve verbinding gevonden, en die gaat zometeen al, dus moet nu gaan afsluiten.
In ieder geval, de natuur was erg ruig, met veel watervallen, routes met ladders, bruggen, boomstammen, kabels, ijzeren opstapjes, houten trappetjes, etc. Erg avontuurlijk! Mooie foto's genomen!
We gaan nu op weg naar spisske podhradie, waar we het grootste kasteel van europa gaan bezoeken.
Lieve mensen, tot snel en lekker reageren, vinden we leuk!
Oh Nic, we komen de 3e terug.
Doeg!

Mies en Steef

• 29 Juli 2006 - 10:19

Bob:

Hey!
    Haha! Jammer voor jullie! Nu mogen jullie me niet slaan. Ik ben nu de 1e! :D
    Jammer van die bus. Maar iderdaad, maak er gewoon nog het beste van!
    Aardige familie! Gratis eten! hehe.
    Lekker gewandeld? En klauteren natuurlijk! En nu ik zie staan dat jullie mooie foto's hebben genomen, wanneer komen er een paar in het fotoboek? Mama had net ook een smsje maar halverwege het smsje stond er: *Tekst Ontbreekt*
    Nogal vreemd. Maar wel gaaf hoor een kasteel bezoeken! Oh lol. je hebt het er ook geschreven zie ik nu. :P

Nou ehh..
    Doei! Groetjes Bob.

• 29 Juli 2006 - 10:21

Bob:

Ohja, dit moet ik nog even vertellen:

.........

Ben jaloers!!! :p
    nou doei! Bob

• 29 Juli 2006 - 10:59

Kees:

Wij zijn benieuwd naar jullie foto's. Jullie maken er echt iets van met jullie vakantie. De meeste van jullie leeftijd gaan naar Spanje of een of ander strand en dan maar bakken... en daarna stappen en feesten. Jullie ondernemen tenminste iets en leren zo echt het land en de mensen kennen. Hartstikke top.
    Je moeder heeft wat zitten klooien met sms maar het lijkt dat er toch wat door komt. Het is ons niet echt duidelijk hoe te bellen: met 031 ervoor en dan 6.... (zonder de 0), of alleen 31, of juist niets.... Maar ik geloof dat het nu beter gaat (al is het nog niet echt duidelijk met welke nummer het wel gelukt is)
    Nog een paar dagen en dan weer terug vliegen. Hier is het ook nog steeds bloed heet, dus niet getreurd. Veel plezier nog en tot volgende week.

• 29 Juli 2006 - 13:45

Nathalie:

Heej Mies en Stefan, wat een leuke verhalen hebben jullie. Ik ben nu met Elske in Granada en hebben echt zoveel gezien, dat we het nu niet meer beseffen hahaha. Gaan vanmiddag naar een hamman, om lekker 90 minuten in koude en warme baden te zitten-slapen;) Vanavond de nachttrein naar Valencia en morgenavond zijn we weer in Barcelona en dan bijna alweer naar huis, buhuhuhuh!! geniet er nog van! Doeiiii xxxx Nathalie

• 30 Juli 2006 - 14:52

Puntje:

Was weer het e.e.a. inhalen qua lezen.

Ik zit hier nu zelf nog steeds op campzone. Zitten zo goed als aan het laatste dagje, morgen maar eens opruimen en stuff :)

-- Puntje

• 02 Augustus 2006 - 09:24

Ron En Marja:

Hoi hoi,
    Vandaag een keer reactie via de site ipv de sms!
    Wij hebben trouwens hier in de bibliotheek van Arradon ook zo'n leuk toetsenbord, ik heb al duizend spelfouten verwijderd! 'T was leuk al jullie vakantieverhalen te lezen, de grote lijnen wisten we al, maar nu een fullcolor verslag! Van sommige dingen vonden we het helemaal niet erg dat we het nu pas lazen, scheelt een hoop kopzorgen! Het was hier en daar best wel link geloof ik. Marja had gisteren haar misselijkdag, om maar een beetje solidair te blijven Michelle, maar vandaag is alles weer OK! (en Ron heeft er de hele vakantie 'de kracht niet meer voor' citaat vqn G. Joling)

• 02 Augustus 2006 - 09:27

Ron En Marja:

Kennelijk was de ruimte vol? Ik moest ineens aan een nieuw bericht. We wensen jullie nog veel plezier deze laatste dagen en een goeie vlucht terug, tot thuis, ongeveer 9 augustus.

Groetjes en dikke zoenen, Ron en Marja

Verslag uit: Slowaakse Republiek, Spišská Nová Ves

Stefan en Michelle

We zijn al ruim 7,5 jaar samen, en hebben het erg leuk samen. Omdat we van reizen en actief vakantie vieren houden hebben we besloten met de backpack op vakantie te gaan. Dit hebben we nu al drie keer gedaan. De eerste keer hebben we geinterrailt door Polen, Slowakije, Hongarije en Tsjechië. Drie jaar terug zijn we drie weken rondgetrokken door Slowakije, twee jaar terug was dat Bulgarije. Dit jaar wordt het Montenegro en een stukje Albanië! Misschien nog een randje Macedonië, ligt er aan waar we zin in hebben!