Verbrand!?
Door: Michelle en Stefan
Blijf op de hoogte en volg Stefan en Michelle
12 Augustus 2005 | Hongarije, Boedapest
deel drie alweer van ons verslag. Slowakije was dus wel een beetje een tegenvallertje. Maar in Budapest is het weer supermooi en hebben we al het moois alweer in no-time gezien. In Slowakije hebben we hele mooie witgouden ringen gekocht, maar we helemaal blij mee zijn. We konden daardoor alleen 4 dagen niet meer uit eten :)
Vannochtend naar het beroemde Gellert geweest, we hebben heel veel mooie gebouwen gezien en pijn in onze voeten.
We hebben besloten morgen alweer te vertrekken om naar Tsjechie te gaan. Ik schrijf het allemaal een beetje van de hak op de tak omdat we maar 15 minuten kunnen internetten.
Bedankt voor alle leuke reacties! Wordt helemaal warm van binnen :P We gaan nu even kipnuggets scoren bij de mac, want alles is echt duur hier in Budapest...
En we hebben honger!
Nou doeii!! Volgende keer ga ik er weer voor zitten. Nu schijnt de zon en is het warm, dus ga lekker naar buiten!
Liefs aan iedereen!
Michelle en Stefan
12 Augustus 2005 - 22:02
Oma John:
Er staat hier nog een paar schoenen van Omie uit Zaandam, maat MEGA, hartstikke fijn voor pijnlijke voeten! En met uitgehongerde mensen die witgouden ringen dragen heb ik weinig medelijden, zeker niet als ze door het prachtige Tsjechie kunnen trekken en ik hier met een snotverkouden kop door de regen loop te banjeren onder een donkergrijze wolkenlucht. Geniet ervan jongens, ga een keer lekker eten op mijn rekening (dat meen ik! help mij onthouden als jullie weer thuis zijn)en maak er een wereldvakantie van samen. Wat is het "beroemde Gellert"? Moet ik mij schamen als ik dat niet weet? Ben stikbenieuwd naar alle verhalen als jullie weer thuis zijn. Ik weet niet wie van jullie de verslagen maakt, maar ik geniet van de mooie, verhalende manier van schrijven. Daardoor is het of ik mee kan reizen door landen en steden die ik nog nooit heb gezien. Een verrukkelijke ervaring!
DANK JE WEL !
Lieve groeten, dikke zoen,