Vakantie geannuleerd
Door: Mies
Blijf op de hoogte en volg Stefan en Michelle
10 Augustus 2008 | Nederland, Amsterdam
Zoals de meesten van jullie wel weten is onze vakantie helaas niet doorgegaan. Anders zouden we nu lang en breed al in Montenegro zitten, maar dat is dus niet het geval.
Omdat we een huis gaan kopen en alle geld en tijd kunnen gebruiken die we hebben, hebben we besloten niet op vakantie te gaan deze zomer.
We hebben een alternatieve vakantie gevierd samen met onze twee gastkinderen uit Berlijn, wat onwijs leuk was maar ook vermoeiend.
Voor eenieder die geinteresseerd is, alles is in volle gang bezig voor de koop van ons huis. De offerte is ondertekent en de koopakte is onderweg.
Als het zover is wonen we dus in kasteel buitenhof, crabbehof, in het nieuwbouwproject naast station zuid.
Dit is niet de plek om verder over deze zaken uit te weiden, maar alle geinteresseerden kunnen natuurlijk altijd bellen, mailen, smsen of langskomen! Alle hulp is meer dan welkom, dus als je zin hebt, laat het weten!
Over de vakantie... die schuiven we op naar volgende zomer, en misschien dat we nog een ander keertje dit jaar weggaan als de mogelijkheid er is (op de motor misschien?).
Liefs,
Michelle en Stefan
10 Augustus 2008 - 13:17
Casper:
Hé Boer en Mies,
jammer dat de vakantie niet doorgaat, maar een leuk ander vooruitzicht! (alvast) gefeliciteerd!!! Leuk bouwproject, wijkje ziet er echt leuk uit.
Heb je nog een bijzonder ervaren en vers afgestudeerde tuinarchitect nodig,...
Succes met de voorbereidingen en tot snel,
casper